תיאטרון בחיים- חיים בתיאטרון

"כל העולם במה

כולם וכל איש ואישה
רק שחקנים הם

כניסות ויציאות להם

וכל אדם על פי תורו יופיע

בתפקידים שונים במחזה

ששבע עלילות לו"

("כטוב בעיניכם")

שייקספיר כבר הבין דבר מהותי בחיינו: 
התיאטרון כמטאפורה לחיים:

הבמה = החיים עצמם

טקסט ↔ סיפור חיים

חזרות ↔ למידה והתפתחות

קהל ↔ החברה
בהרצאה מרתקת וייחודית זו נבחן את השאלה עד כמה אנחנו חיים במחזה של עצמנו? מהי הפרסונה שאנו עוטים על פנינו (קארל יונג) ומהו העצמי האמיתי והשקרי שלנו?
זאת נעשה במתכונת של חוויה מהסרטים- הרצאות שנוגעות בחיים של כולנו באמצעות צפייה חווייתית ורלוונטית לנושא של קטעי סרטים קצרים והעשרה מתחומי הפסיכולוגיה, פילוסופיה, ספרות ושירה.

מתאים לכל מסגרת של הרצאות לקתדרות, מכללות, חוגי בית המבקשים עומק ומחשבה, כנסים והשתלמויות והרצאות מקדימות לטרום בכורה

 

 

שתפו:

עוד הרצאות:

ענת שפרן-אור

באה מאהבה אל הבמה, אל התכנים, שנולדים מתוך ניסיון חיי, וצומחים מתוך הידע שצברתי במשך השנים. התשוקה שלי לעיסוקי היא בראש ובראשונה בשל החותם שהרצאות אלו מותירות בלב המשתתפות והמשתתפים. חוויה מהסרטים- הרצאות העשרה רב תחומית על החיים של כולנו. באמצעות מבט פנורמי: פסיכולוגיה, פילוסופיה, ספרות שירה וקולנוע ניתן להתבונן בחיים של כולנו בצורה חווייתית, מרגשת, משעשעת בעיקר- מעוררת מחשבה. זהו קונספט ייחודי. הגיוון והעושר מאפשרים לכל אחת ואחד להתחבר אל הנושאים המוכרים לנו מחיינו בכל שלב.
להזמנת הרצאה: 050-422-7037

לקבל ניוזלטר "חוויה מהסרטים"

תוכלו לקבל המלצות על סרטים חדשים בבתי הקולנוע ועדכונים על הרצאות חדשות. לאור המצב, אני מרצה דרך זום בהצלחה רבה.

2020 כל הזכויות שמורות לענת שפרן-אור

Call Now Button